A fejlődés útján

építőipari generálkivitelezés

A kezdetek

Az Insular-Tech Kft. egy fiatal, de rendkívül dinamikusan fejlődő, magyar családi tulajdonban álló épületgépészeti kivitelező, illetve építőipari generálkivitelező vállalkozás, állandó partnercégekkel szorosan együttműködve, cégcsoport szintű működéssel.
Társaságunk viszonylag rövid múltja ellenére, köszönhetően a felpezsdült építőipari viszonyoknak és a szakmai felkészültségünknek, szolgáltatásaink magas színvonalának, hamar egy meghatározó és elismert szereplővé vált a magyar építőipari kivitelezés területén, és számos jelentős referenciával bír.
A gyors fejlődést és sikert a mindig határidőre történő, kiváló minőségben végzett, biztonságos kivitelezés hozta meg, melyet a jövőben is mindenképp fent fogunk tartani.

Insular-Tech Fejlődés

A fejlődés számokban

A jelentős piaci szerepünket igazolja, hogy a 2019-es lezárt üzleti év árbevétele az Insular-Tech esetében már meghaladta az 5 milliárdos szintet, a teljes cégcsoportra vetített árbevétel pedig a 8 milliárdos értéket, a vállalkozások folyamatos partneri együttműködésének köszönhetően.

5 Mrd Ft

Insular-Tech Kft.

8 Mrd Ft

Teljes cégcsoport

Minősítések

Vállalatunk büszkén mutatja fel Európa egyik legelterjedtebb pénzügyi stabilitását mutató cégminősítő tanúsítványát:

MSZ EN ISO 9001:2015 irányítási rendszer
MSZ EN ISO 9001:2015 Management system
MSZ EN ISO 9001:2015 Managementsystem
MSZ EN ISO 14001:2015 irányítási rendszer
MSZ EN ISO 14001:2015 Management system

Alapelvünk

Amit minden esetben
nyújtani tudunk

Alapelvünk, hogy a Megrendelőink számára a teljeskörű szolgáltatást nyújtsuk a feladatok komplett és szervezett lebonyolításával és koordinálásával, a határidők szigorú betartása mellett.
Az erős szakmai irányításnak és a magas fizikai létszámnak köszönhetően, minden vállalásunk esetében biztosítani tudjuk a munka megfelelően ütemezett elvégzéséhez szükséges feltételeket, a műszaki és logisztikai hátteret, ezáltal minden esetben a vállalt határidőre teljesítünk.

Irodánk és telephelyünk

Ahol dolgozunk

A kollégákkal történő közös munkák során és az irodai körülmények esetében is baráti, otthonos légkört próbálunk kialakítani.
Csapatunk számára ideális munkakörülményeket Budapest XIV. kerületi Paskál utcai székhelyünk és a Bosnyák utcai irodánk biztosít. Szintén a XIV. kerületben található a közel 1600 m2-es telephelyünk raktárépülettel és előregyártó műhellyel.